Заступництво слуги Божого Ісідоро Зорзано

Звертатися у потребі за заступництвом до людей з репутацією святих є звичайною практикою в Церкві. Тут наведені деякі історії про заступництво слуги Божого Ісідоро Зорзано.

Вилікування від сліпоти

Одного дня у березні в моєї дитини з’явилося почервоніння в лівому оці. Ми подумали, що це кон'юнктивіт. Потім дізналися, що це було щось серйозніше: важкий іридоцикліт. З невідомих причин це захворювання, яке в інших випадках минає без ускладнень, мало руйнівні наслідки для мого сина: за три тижні він втратив зір.

Медичне обслуговування було найкраще, яке тільки ми могли забезпечити. Не бракувало і молитов родини та друзів. Але я впевнений у заступництві Ісідоро Зорзано, оскільки я протягом багатьох років часто довіряю йому захист своєї дитини. А цього разу я звертався до нього ще інтенсивніше. У середині липня зір повністю відновився.L.G.U.M.

Інтернет-лінія

Там, де я працюю, необхідно використовувати Інтернет. Для цього ми маємо окрему телефонну лінію, яка забезпечує зв'язок. Одного разу сталося пошкодження лінії, і, незважаючи на зусилля відповідальної компанії, відремонтувати не вдалося, що призвело до порушень і затримок у роботі.

Через два тижні я розповів подрузі, яка мені сказала: "Попроси Ісідоро це виправити, він був інженером. Він не раз мені надавав неймовірну допомогу. Крім того, у мене є фотографія з реліквією, яку можу тобі залишити ..." Я взяв фотографію і на роботі помолився, просячи Ісідоро допомогти нам. Повертаючись до обіду, я зустрів менеджера з комп'ютерів, котрий мені сказав: «Вже є лінія!» Він сильно переживав через цю ситуацію, розуміючи, як вона вплинула на роботу, і я знаю, що він вжив всіх необхідних заходів, щоб спробувати виправити її. R.P.S.