По-новому поглянуть на присутність Христа в нашому житті

Георгій: "Можна списати те що сталося на звичайний збіг обставин, але ми переконані, що це було заступництвом св. Хосемарії"

Слава Ісусу Христу!

Я народився та виріс у Києві, але зараз живу далеко від України, в Південній Америці. Намагаюся читати в Інтернеті про Церкву в Україні. Так сталося, що одночасно із серйозними труднощами в пошуку гідної роботи на своїй новій батьківщині, я прочитав про св. Хосемарію Ескріва та Новену до нього, яку радив владика Станіслав Широкорадюк. Я дуже поважаю владику, люблю, вважаю “своїм” та досі згадую щастя бути присутнім на його Службах Божих в храмі св. Олександра в Києві.

Ми з дружиною протягом дев'яти днів молилися цю Новену та розважали про прочитане - ми по-новому поглянули на можливість присутності Христа в нашому щоденному житті.

Можна списати те що сталося на звичайний збіг обставин, але ми переконані, що це було заступництвом св. Хосемарії, адже буквально одразу по завершенні новени я знайшов гарну роботу: вона подобається мені та цілком відповідає моїм можливостям, вона добре оплачується, а мої результати подобаються роботодавцю. Головне, - робота знайшлася там, де я зовсім не шукав, де не маю знайомих та відповідного досвіду, де нема кому було замовити слівце за мене. "Випадково"!

Слава Богу за все!

Георгій Б.